AYDIN / EFELER - Çeştepe İlkokulu

Oyun Günlüğüm e-Twinning Projemiz Başladı.

Okulumuzdan 3/B  sınıfı  öğretmeni Çiğdem AYDEMİR AYAN'ın kuruculuğunu yaptığı ve 4/C sınıf öğretmeni Zelal AKGÜN 'ün katılımcısı olduğu  Oyun Günlüğü Projemiz 10 Türk, 2 Azeri ortak ile başlamıştır.

Çocuk için bu kadar önemli olduğunu ifade ettiğimiz oyun; çocuğa araştırma, gözlem yapma, keşfetme, yeni beceriler geliştirme ve başarısızlık endişesi duymadan istediği kadar deneme yapma fırsatı verir. Ayrıca çocuk arkadaşlarıyla oyun oynayarak; paylaşmayı, yardımlaşmayı, işbirliği yapmayı, sıra beklemeyi, sorumluluk almayı, kurallara uymayı, başkalarının hakkına saygı duymayı ve kendi hakkını korumayı öğrenir. Bu amaçla başlatacağımız projemizde bahçe oyunları, kağıt kalem oyunları, dijital oyunlar, kutu oyunları gibi oyunlar öğretmeyi planlıyoruz.Projemizde eylül ayında gerekli planlamaları ve üyeler arası tanışma webinarını yapıp, projemizi temsil edecek logo ve posteri anket yoluyla belirleyip, ekim ayında etkinliklerimize başladık.

Yayın: 04.12.2023 - Güncelleme: 04.12.2023 17:43 - Görüntülenme: 71