AYDIN / EFELER - Çeştepe İlkokulu

Mrt

Çanakkale Destanı'nın 109. yılına yakışır bir program hazırlayan öğretmen arkadaşlarımızı ve öğrencilerimizi emekleri için tebrik ve teşekkür ediyoruz .

Mrt

1-7 Mart Yeşilay Haftası kapsamında okulumuzda düzenlenen Yeşilay Haftası programını gerçekleştirdik.Programı hazırlayan öğretmenlerimize ve görev alan öğrencilerimize emekleri için teşekkür ederiz.

Mrt

Okul Aile Birliği ve Velilerimizin katkılarıyla okul kermesimizi gerçekleştirdik.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz öğretmenlerinden 3/B Sınıf Öğretmeni Çiğdem AYDEMİR AYAN esep yeni platformunda ''Materyal Destekli Drama'' projesi yapacaktır.

Ara

Okulumuzdan 3/B  sınıfı  öğretmeni Çiğdem AYDEMİR AYAN'ın kuruculuğunu yaptığı ve 4/C sınıf öğretmeni Zelal AKGÜN 'ün katılımcısı olduğu  Oyun Günlüğü Projemiz 10 Türk, 2 Azeri ortak ile başlamıştır.

Eyl

İlköğretim Haftası coşkuyla kutlandı.

Eyl

Öğretmenler 2023/2024 Eğitim Öğretim döneminde yapılacak Rahberlik çalışmaları için Rehber Öğretmen Erdal ER tarafından bilgilendirildi.

Eyl

1. Sınıfların aile katılımlı 'E' günü.

Eyl

4/A Sınıfı Fen Bilimleri dersinde ynardağ ve kayaç çeşitlerini inceledi.

Eyl

1. Sınıflarımız okula başlamanın heyecanı içinde.

Eyl

Çeştepe ilkokulu 2023-2024 Eğitim öğretim yılına yeni kitaplarıyla başlıyor.

May

Çeştepe İlkokulu 1C sınıfı öğrencileri öğretmenleri Sevcan Ulusal rehberliğinde 2022 – 2023 2. Yarıyılından itibaren katılım sağladıkları

“Math Game” eTwinning projesinde öğrenmeyi eğlenceli hale getirmeye devam ediyor.

MATS GAME

Okulumuz 1 C sınıfı öğretmeni Sevcan Ulusal koordinesinde 1-C sınıfı  öğrencileri 2022 – 2023 Eğitim öğretim yılında “ MATHS GAME” adlı Uluslararası eTwinning projesinde yer alıyorlar.

Ock

OKULUMUZDA DÜZENLENEN AKIL VE ZEKA OYUNLARI TURNUVALARI SONUÇLANARAK BİRİNCİ OLAN ÖĞRENCİLERİMİZE MADALYALARI VERİLDİ.öĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.

Ock

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK DENETLEME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TRAFİK POLİSLERİ TARAFINDAN OKULUMUZDA TEMEL TRAFİK KURALLARI VE TRAFİK GÜVENLİĞİ KONULARINDA TRAFİK BİLİNCİ OLUŞMASINA YÖNELİK EĞİTİM SEMİNERİ DÜZENLENMİŞTİR.